Professioneel ziekenvervoer op maat

Diestse Taxi - Diest - Ziekenvervoer Wie niet goed meer te been is, in een rolstoel zit of het ziekenhuisbed niet kan verlaten, heeft in sommige gevallen ook één of andere manier van transport nodig. Dit kan zijn om  naar het ziekenhuis gebracht te worden voor onderzoeken, om naar huis te komen na een opname of naar een revalidatiecentrum regio Diest of naar andere steden getransporteerd te worden.

In deze en alle andere gevallen kunt u beroep doen op Diestse Taxi uit Diest. Wij zorgen namelijk voor veilig en uiterst comfortabel vervoer van alle zieken en rolstoelpatiënten.

Onze wagens zijn volledig aangepast en zorgen ervoor dat uw secundair, niet dringend ziekenvervoer in optimale omstandigheden kan verlopen.  Onze chauffeurs beschikken over de nodige attesten en erkenning om u in alle veiligheid te transporteren. Het vervoer van zieken moet namelijk in veel gevallen op uiterst zorgvuldige wijze gebeuren om letsels en verdere problemen te vermijden.

Ontdek onze voordelige prijzen en contacteer ons meteen voor meer info of voor reservatie! Hebt u speciale vereisten, geef deze dan gerust door en Diestse Taxi uit Diest kijkt hoe wij u verder kunnen helpen.

Back to Top